Dragi părinti,

         Bine ați venit pe pagina Academiei HiHaHU. Vă mulțumim pentru interesul pe care il manifestati fată de Academia HiHaHu si ne bucuram să stim că sunteti preocupati de echilibul emotional al copilului vostru.

        Academia HiHaHu este ca o poveste in care copiii sunt adevaratii supereroi, si in care ei se pot dezvolta asa cum simt.
Pornim de la mottoul: ”Actiunile tale de azi, incoltesc in copilul tau roadele de mai târziu”.

      Consideram ca prin acceptare, autenticitate, bunatate, bucurie, creativitate, distractie, joc, flexibilitate, respect, putem asterne impreuna principiile unei vieti sanatoase in care copilul detine propriile unelte pentru a face fata provocarilor.

   Anii copilariei mici si anii scolaritatii isi pun amprenta asupra intregii dezvoltari ulterioare a copilului (adolescent si mai apoi adult).

      Din punctul nostru de vedere, exista lucruri importante ce nu fac parte din curricula si pe care un copil ar trebui sa le aiba insusite. Aceste lucruri la care facem referire și conduc către echilibru sunt: o buna cunoastere a sinelui, comunicarea functionala bazata pe empatie.

     Stim ca programul copiilor poate fi aglomerat, insa aceste activitati vor fi resimtite ca „o gura de aer proaspat”, fiind menite sa ajute la descarcarea tensiunilor acumulate si relaxare.

     Va asteptam cu bucurie sa ne intalnim si sa cultivam impreuna valorile unei copilarii fericite!

 

Academia Hi Ha Hu