ACADEMIA HI HA HU

Suntem o echipă de consultanți-psihologi, acreditați internațional, care iubesc dezvoltarea armonioasă și potențialul uman.

Misiunea noastră este descoperirea abilităților înnascute ale fiecarei persoane.

Viziune

Considerăm că, prin acceptarea tuturor trăirilor putem așterne împreună principiile unei vieți sănătoase, în care copilul deține propriile unelte pentru a trăi conștient de el.

Anii copilăriei mici și anii școlarității își pun amprenta asupra întregii dezvoltări ulterioare a copilului (adolescent și mai apoi adult).

Din punctul nostru de vedere, există lucruri importante ce nu fac parte din curriculă, însă pentru dezvoltarea copiilor sunt esențiale. Aceste lucruri la care facem referire și conduc către echilibru sunt: o bună cunoaștere a emoțiilor, comunicarea funcțională bazată pe empatie și însușirea relației corp-spirit.

Știm că programul copiilor poate fi aglomerat, însă aceste activități vor fi resimțite ca „o gura de aer proaspăt”, fiind menite să ajute la descarcarea tensiunilor acumulate și relaxare. Vă așteptăm cu bucurie să ne întâlnim și să cultivăm împreună valorile unei copilării fericite!

Ce este Academia „Hi Ha Hu”? 

Academia Hi Ha HU este locul unde completăm prin educație nonformală, ceea ce copiii învață la gradiniță/școală. 

Academia Hi HA HU este făurită după motto-ul: „Acțiunile tale de azi, încolțesc în copilul tău roadele de mai târziu”.

Aici promovăm jocul ca metoda de armonizare a personalității, punem accentul pe joc, creativitate, ascultare și empatie.
 Timp de 18 ani viața noastră s-a petrecut în mijlocul copiilor, iar din interacțiunea cu copiii am învățat să ne lăsăm purtate de simțire pentru a găsi o cale de a ne dezvolta împreună, spre a trăi conștient și a ne dezvolta întregul potențial.
În conceptul nostru veți întâlni adesea termenul de „îndrumator”.
Vom descrie prin acest cuvânt orice persoană ce este implicată în activitatea esențială de creștere, îndrumare și dezvoltare a copiilor.
 Echipa acreditată internațional în modificarea comportamentelor umane, cu diferite specializari în psihologie, înțelege diferența dintre particularitățile dezvoltării diferențiate a copiilor și se folosește de cunoașterea stadiilor dezvoltării copilului și de strategii de reglare emoțională.

De ce „Hi Ha Hu”?

Sunetele pe care le auzim și simțim atunci când râdem sunt universale, ca și bătăile inimii. Astfel, ne-am ales numele de „Hi Ha Hu”. Ne interconectam prin vibrații și promovăm râsul ca limbaj universal. Suntem ceea ce ne înconjoară!  Așadar: HiHaHu!

Îndrumătorii Academiei Hi Ha Hu

Monica Eugenia Munteanu,

Începând din anul 2004 am avut ocazia să lucrez alături de  copii cu probleme comportamentale și emoționale, punând astfel în aplicare programe ce aveau ca scop îmbunătațirea abilităților socio-emoționale.

Oana 

Cu bucurie împărtășesc experiența mea ca analist comportamental și psiholog în abordarea copiilor, a familiilor acestora și a pedagogilor. In decursul celor 18 ani de experiență mi-am perfecționat abilitatile de predare individuală și de grup, am simțit că dragostea părintească pune bazele dezvoltării armonioase a copilului, am aplicat intervenție comportamentală și strategii de reglare emoțională, crezând în unicitatea copilului și în nevoia acestuia de iubire necondiționată.
 Iubirea, privită ca acceptare și înțelegere, alături de motivație sunt ingredientele esențiale ale sănătății emoționale și mintale.

Iulia

Sunt Iulia, absolventa a facultatii de Psihologie, tehnician inregistrat international in analiza comportamentala aplicata (RBT), si membru al echipei Academiei “Hi Ha Hu”. Aici, lucrul cu copiii mi-a amintit ca am, la randul meu, un copil interior pe care am reusit sa il dezvolt si sa il inteleg mai bine. Prin copii, suntem supereroii din multime si personajele din desene. Ne apropiem, cunoastem si crestem impreuna vizand obiective bine determinate si finalitati clare care se impletesc armonios cu joaca si buna dispozitie.

Angi

Sunt Angela-Karla Gheorghe, absolventă de Asistență Socială și îmi place să găsesc modalități amuzante prin care să ajut copiii să aiba parte de experiențe minunate.
Îmi place să gândesc outside the box și asta m-a ajutat extraordinar în ultimii ani în care am profesat analiza comportamental aplicată. Toata lumea are o voce interioară, iar eu încerc să ajut copiii să-și facă propria voce auzită.