CALENDAR EVENIMENTE

 • Scoala De Supereroi

?Dragi copii, ne bucurăm împreună de începerea noului an școlar în cadrul evenimentului @Scoala de supereroi powered by Itsy Bitsy!

Povestitoarea Dodi, împreună cu Hi, Ha, Hu și nelipsiții prieteni ai acestora: Sasha și Jaruc, vin să vă pună în “buzunarul ghiozdanului” voie bună, iubire și înțelegere. Astfel, veți avea parte de noi aventuri minunate împreună cu colegii voștri și veți cânta împreună melodiile Trupei Hi Ha Hu.

Veniți să descoperiți ce superputeri aveți în parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4, pe data de 7 septembrie, ora 12:12. Îi veți avea aproape pe îndrăgiții supereroi care vă încântă cu povești și emisiuni minunate la radio @Itsy Bitsy Fm. ?

Până atunci, nu uita să dai #join acestui eveniment ca să știe toată lumea că nu vei lipsi de la Școala de SuperEroi!???✨


 • Prietenie de poveste

Trupa HiHaHu a pregătit copiilor concertul „Prietenie de poveste” și le dă întâlnire tuturor în data de 2 august, la ora 18:30, în parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură (Bulevardul Aviatorilor nr. 106).

Sasha (băiețelul care poate vorbi cu animalele), Supereroii Hi, Ha, Hu și Jaruc (veverița curajoasă) oferă copiilor un spectacol muzical de poveste, care dezvăluie secretele supereroilor.

Copiii de toate vârstele sunt călăuziți în lumea poveștilor, unde se întâlnesc cu lupul feroce, pinguinul grațios, monstrulețul prietenos și află ingredientele unei copilării fericite.

În partea a doua a spectacolului, copiii și părinții sunt antrenați să participe alături de Supereroi la exerciții de râs și respirație pentru a pătrunde în tainele Laughter Yoga.
Exercițiile de Laughter Yoga le oferă copiilor posibilitatea de a găsi soluții atunci când întâlnesc situații dificile.

Intrarea este liberă, așa că vă puteți invita părinții, bunicii și toți prietenii.

Pentru accesul minorilor la eveniment este necesară însoțirea și supravegherea acestora de către aparținători, aceștia asumându-și responsabilitatea pentru conduita minorului/ minorilor.

Este strict interzis accesul cu obiecte ce pot fi considerate periculoase.


 • Trupa HiHaHu la 1unifest powered by Itsy Bitsy Fm

Sarbatorim Ziua Copilului impreuna cu Itsy Bitsy ! Supereroii Hi Ha Hu va asteapta la scena, cu povesti magice cantate de povestitorul Dodi! Va asteptam la petrecere!!! ?????

 

 


 • Lansarea piesei “Relaxare”- Trupa HiHaHu
  Vă invităm, cu drag, să ne ascultaţi live mâine, 29 martie, la Radio Guerrilla (frecvenţa 94.8), unde A.I.P.A vorbeşte despre muzică, copii şi copilărie!
  Alin Copilu ne insoţeşte pentru a vă prezenta surpriza noastră pentru cei mici, unde curajul şi empatia sunt principalii actori.
  Veţi asculta, în premieră, piesa Trupei HiHaHu, „Relaxare” ce se adresează copiilor mari şi mici. Vă invităm, aşadar, să ne ascultaţi între orele 13:00 şi 14:00, la RADIO GUERRILLA cu Liviu Mihaiu!!
  Mulţumim „Maam with love” by Alexandra Sandu pentru tricourile vesele pe care le purtam. La radio, deşi nu se vede, se simte!