TRUPA HI HA HU

 

Oamenii din spatele personajelor, de formare psihologi, motiveaza micutii sa urmeze modele sanatoase prin versuri atent gandite, unde sunt inserate idei derivate din psihologia copilului.

Fie ca este vorba despre obiceiul de a manca sanatos, de a fi atenti cu propriul corp, de a-si intelege si gestiona propriile emotii dar si pe ale celorlalti, de a cunoaste lumea, trupa supereroilor HI HA HU aduce prin muzica vesela, cunostinte importante celor mici.

Membrii trupei au compus piese ce au fost ascultate de micuti in cadrul evenimentelor la care Academia Hi Ha Hu a fost invitata. Cu ajutorul versurilor, copiii isi insusesc intr-o maniera amuzanta si motivanta, valorile unei prietenii bazate pe empatie, iubirea fata de necuvantatoare, pun bazele ideii de minte sanatoasa in trup sanatos, dar se si distreaza copios pe ritmuri variate.

Academia HI HA HU beneficiaza, de asemenea, de ajutorul neconditionat al
colaboratorilor, care prin afilierea cu domenii variate, contribuie la acest cadru-model plin de iubire, creativitate, atentie si valorizare, intampinand nevoile emotionale si fizice ale micutilor.

Prietenii Academiei Hi Ha Hu

Prietenii supereroilor ce stimuleaza simtul auditiv sunt: Ionita Alexandru si Eduard Serei – producatori muzicali si Dimitriu Cristi – percutionist. Acestia creeaza compozitiile muzicale cu multa bucurie, pe care o poti simti ascultand ritmul muzicii creeate special pentru micuti.