Ha – Exploratoarea

HAHa se străduieşte în fiecare zi să facă o faptă bună oricât de neînsemnată ar părea ea, şi îi îndeamnă pe copii să fie buni cu ei înşişi şi cu ceilalţi.

Exploratoarea Ha este curajoasă, prietenoasă, încrezătoare în puterile ei şi plină de însufleţire, iubeşte învăţătura şi, la rândul ei, îi învaţă şi pe alţii. Ea privește jocul ca pe o activitate, ca pe o metodă spontană de descoperire de sine, a celorlalţi şi a lumii. Joaca atrage după sine experimentarea, observarea şi depăşirea limitelor,  aventurarea și străduinţă.

Piesa preferată a lui Ha este ”Relaxare”, pentru că îi învață pe copii să gestioneze emoții puternice, lucru pe care Ha reușește să îl facă întotdeauna, împărtășind secretul cu copiii din întreaga lume. Ha doreşte să le împărtăşească copiilor valori precum loialitatea, aventura și acțiunea!

Citește mai mult ...

Bună copii! Numele meu este Ha și zborul este cea mai mare pasiune a mea. Îmi place  să desenez și să citesc pentru că încă de când eram mică adoram cărțile cu povești. Ba chiar puteam să citesc de la vârsta de 3 ani! Sunt fascinată de lumea poveștilor si atunci când eram copil, m-am împrietenit cu vântul care mereu îmi asculta aventurile. El înțelegea cel mai bine lumea mea, așa că m-a răsplătit pentru poveștile pe care i le citeam, oferindu-mi puterea să zbor cu gândul!

Superputerea mea este aceea de a călători în zbor deasupra râurilor, dealurilor, mărilor şi câmpiilor. Astfel, pot să observ natura şi oamenii putând, mai apoi, să le povestesc prietenilor mei lucrurile pe care le văd de sus şi, acolo unde este nevoie, intervin pentru a produce o schimbare pozitivă, fiind în acord cu natura şi cu oamenii care locuiesc în acele meleaguri.

Prin  ceea ce fac îmi doresc să îi inspir pe copii să fie conştienţi de multiplele posibilităţi pe care le au, respectând planeta, animalele şi dorinţele fiecăruia pentru a se dezvolta. Iubesc țara mea și locul în care am crescut pentru că aici descopăr cele mai frumoase ape, păduri și câmpii.

Îmi doresc ca toţi copiii să fie motivaţi, responsabili şi deschişi la nou. De aceea, adesea îi provoc la jocuri sportive. Prin joacă, copiii învaţă că nu pot învinge întotdeauna, iar uneori trebuie să se pună în locul altora şi să îşi controleze impulsurile fizice, transformând chiar și eșecul într-o oportunitate de învățare.

Doresc să vă reamintesc că în fiecare dintre noi străluceşte o superputere. A ta care este?