Hi – Protectoarea

HIHi este unul dintre supereroii care aduc veselia în lumea poveștilor muzicale pentru copii. Ea vine alături de prietenii săi, pentru a promova râsul ca limbaj universal. Astfel, le propune copiilor să folosească râsul și bunătatea ca pe niște superputeri.
Alături de prietenii ei, Hi dorește să le reamintescă copiilor și de diferențe și cum ele sunt cele care ne fac speciali! Hi este supereroul care ne reamintește atât de armonia dintre noi și natură, cât și de armonia dintre noi și ceilalți din jurul nostru.
Melodia preferată a lui Hi este ”Noapte bună” pentru că vorbește despre cum magia viselor ne ajută în fiecare seară să ne relaxăm și ne conduce către cele mai nebănuite puteri interioare!
Valorile în care crede Hi sunt: toleranța, bunătatea și armonia!

Citește mai mult ...

Bună tuturor! Numele meu este Hi! Și ”hi” este și unul dintre sunetele produse atunci când râdem! Iar eu am râs încă din primele minute în care am venit pe lume! De atunci, numele Hi mi-a fost predestinat!

Sunt născută în anotimpul vara. Poate că de aceea iubesc căldura soarelui și simt cum primesc energie atunci când îmi petrec timpul în natură. Când eram mică mă jucam foarte  mult cu ursuleții de pluș și împreună cu mama mea am invățat să plantez flori, și tot ea a fost cea care m-a învățat cum să îngrijesc plantele și cum să vorbesc cu ele.

Îmi doresc să mă aflu mereu printre copii și să le povestesc despre felul în care cuvintele rostite influenţează relaţiile dintre oameni. Eu înţeleg că ceea ce rostim joacă un rol important în viaţa fiecăruia. Doresc să le arăt copiilor cum să comunice folosind cuvinte pline de iubire şi să le reamintesc acestora cum să ocrotească fiecare fiinţă şi plantă. Îmi doresc ca toți copiii să fie conștienți de puterea minții și a corpului lor. Asemeni unei plante, oricine poate să se regenereze, de aceea este important să cunoaștem și să respectăm viața a tot ceea ce ne înconjoară.