Hu – Magica

HUHu este o fire blândă şi atentă! Ea iubeşte să le citească copiilor poveşti şi să îi înveţe cum fiecare dintre noi poate să strălucească în întuneric. Magica Hu vorbeşte despre puterea interioară ce vine îmbrăcată în mai multe forme și îi sfătuieşte pe copii să creadă că orice este posibil atunci când îți folosești intuiția.

Melodia preferată a magicianei Hu este ”Apa” pentru că ne vorbește despre magia sănătății pe care apa o aduce în viața noastră atunci când ne folosim de ea corect. Și cum încrederea pornește de la sănătate, piesa ”Apa” a devenit favorita lui Hu!

Valorile pe care dorește Hu să le împartășească copiilor sunt: compasiunea, adevărul și încrederea!

Citește mai mult ...

Eu sunt Hu și vă salut rostind cuvintele  mele preferate:  ,,Hocus Pocus Magicae!”. Cred că aceste cuvinte vă pot conduce către lumea magică a personajelor Hi Ha Hu, iar eu sunt supereroul care dorește să vă facă cunoștință cu puterea nelimitată a gândurilor. Îmi doresc ca, alături de mine,  să vă antrenați inteligenţa, iscusinţa și forţa creatoare.

Încă de când eram mică, preparam poțiuni magice pentru familia mea: băutura din cacao cu lapte era una din poțiunile mele preferate și, adesea, o împărțeam cu bunicul și cu papușa mea pe nume Lili. Împreună cu ei doi am trăit multe aventuri din care am învățat să îmi  înfrâng atât temerile reale, cât şi pe cele închipuite. Eu cred că lucrurile pe care uneori nu le găsim plăcute se pot transforma în ceva bun.

Îmi amintesc cum bunicul m-a învățat magia curajului atunci când mergeam împreună în parcul din apropierea casei. Toboganul din parc îmi parea că e un gigant înspăimântător, însă eu îmi doream foarte mult să mă pot juca acolo. Simțeam cum  frica îmi dădea târcoale, așa că i-am povestit bunicului ceea ce simțeam și el mi-a spus să îmi amintesc de piesa mea favorită și cum, pisoiul curajos din melodie reușea să treacă prin situații dificile cu succes. Mi-am amintit chiar și cuvintele magice ”Animus Magnus”, care în limba latină înseamnă ”curaj măreț”. Inspirată de cântec, am împrumutat calitățile unei pisici și am pășit cu grijă pe scările toboganului, lăsându-mă condusă de curaj.  Am tras aer în piept, am rostit cuvintele magice ”Animus Magnus” și atunci am realizat că teama a dispărut și toboganul părea acum micuț și amuzant. Așa, am învățat că atunci când îmi este teamă, tot ce trebuie să fac este să găsesc curajul înăuntrul meu și totul va fi bine! Întotdeauna găsim soluții la probleme și asta îmi doresc să împărtășesc cu toți copiii din România și mai departe!

Sunt pasionată de astronomie, astrologie, şi imi place să citesc cărți cu ajutorul cărora pot descifra tainele universului.  Doresc să le vorbesc copiilor despre posibilitatea de a călători în propria lor lume interioară făcând magia posibilă! Totul pornește de la două cuvinte simple ”Animus Magnus”, dar care înseamnă: CURAJ MĂREȚ!