Povestitoarea Dodi

Povestitoarea DodiPovestitoarea Dodi transmite în lumea largă mesajul primit de la Sasha, supereroii Hi, Ha, Hu și veverița Jaruc, prin muzică. Astfel, copiii primesc cu inima deschisă melodiile cântate de ea. Povestitoarea Dodi iubește lumea și, de aceea, misiunea pe care o are ea este de a-i învăța pe copii cum să cunoască lumea și pe ei înșiși, prin muzică.

Jucăușă și plină de viață, Dodi le transmite prin versuri și ritm copiilor, faptul că ne putem spune poveștile interesante folosindu-ne de toate superputerile noastre! Și atunci când muzica este prezentă în povești, aventurile curg mai bine!

Piesa ei preferată este ”Lupul” pentru că vorbește despre un animal considerat neprietenos și care este, de fapt, un artist ce vrea ca lumea să afle despre talentul lui. Povestitoarea Dodi îl invită pe Lup alături de ea și de supereroi în spectacole, așa încât copiii să afle că el este prieten bun cu Hi, Ha, Hu, Sasha și Jaruc.

Valorile pe care le promovează Povestitoarea Dodi sunt: creativitatea, entuziasmul si conexiunea.

Citește mai mult ...

Salutare tuturor! Numele pe care îl port este  ”Povestitoarea Dodi” pentru că darul povestirii l-am primit de la bunica mea. Aceasta obișnuia să îmi citească seara înainte de culcare, basme. Vocea ei caldă mă ducea cu gândul în lumi fatastice unde îmi făceam prieteni. Tot acolo făceam cunoștință cu tărâmuri necunoscute pe care eram nerăbdătoare să le descopăr.

 Îmi amintesc că prima dată am cântat alături de tatăl meu și el m-a învațat și prima melodie care vorbea despre iubire. Am crescut cu cele mai frumoase ritmuri muzicale și niciodată nu m-au părăsit aventurile muzicale!

Muzica pe care o cânt acum pentru copii își are rădăcinile în trecut. Atunci când eram mică îmi petreceam mult timp împreună cu părinții mei, în natură. Mai ales în padure! Acolo ascultam cântecul  păsărilor și al frunzelor. Eram fascinată de felul în care natura își spunea propria poveste. La umbra copacilor, tatăl meu îmi citea  cărți despre animale și despre plante și toate  se îmbinau perfect în sufletul meu creând momente perfecte care mă făceau să visez cu ochii deschiși. De aceea, acum cânt despre  toate lucrurile care ne înconjoară și ne bucură sufletul.

Consider că poveștile, ca și muzica, sunt vindecătoare! Acestea pot schimba felul în care simțim sau gândim, dar și felul în care ne purtăm cu ceilalți. De aceea, inima mea tresare de bucurie atunci când văd copiii și părinții cântând, râzând și dansând alături de noi. Asta înseamnă că misiunea noastră  de a aduce veselie și cunoaștere în sufletul copiilor este realizată.

Poveștile muzicale pe care te încurajez să le asculți sunt  inspirate din aventurile supereroilor și ale prietenilor lor. Cânt poveștile supereroilor care își doresc să le reamintească copiilor de toate calitățile lor. Împreună învățăm, prin muzică și povești, să trăim  și să simțim iubirea!